FogScreen

FogScreen on Suomalainen interaktiivisen vesisumunäyttö, jonka läpi voi kävellä kastumatta ja sen pintaan voidaan heijastaa videoprojektorin avulla hologrammin lailla toimivaa kuva- ja/tai videosisältöä. FogScreen on valmistettu kotimaassa, mutta suurin osa asiakkaistamme on ulkomaisia yrityksiä kuten Universal Studios, Disney, Dreampark International, Ghost Musical, NASA´s Kennedy Space Centre, Dubai First jne.

FogScreen herättää aina katsojissa erittäin innokkaan vastaanoton lapsesta vaariin. Helpoimmillaan FogScreenillä toistuu yksittäinen kuva tai yrityksen logo, joiden esittäminen luo lähes maagisen elämyksen. FogScreen sopii erinomaiseksi huomion herättäjäksi messuille, promootioihin ja tapahtumiin sekä teatteri- ja ammattilaiskäyttöön hologrammi-illuusioita tehtäessä.

Suomen parhaat dj:t , karaoke- ja tapahtumajuontajat palveluksessanne. Oli kyseessä vakituisempi esiintyjätarve, yksityis- tai yritystilaisuudet, toimitamme teille ammattilaiset yli 30 vuoden kokemuksella.

Asiakkaitamme vuosien varrella Helsingistä Kittilään mm. HOK-Elanto, Ihku Helsinki, Bakers, Molly Malone´s, Tuikku Levi, Pihlajalinna, S-ryhmä, Revoltti jne. Myös esitanssijat ja valokuvaajat kauttamme tapahtumiinne.

DJ-palvelut

Ota yhteyttä