Elämykset

Paljuvene

Maailman ainoa puulämmitteinen Paljuvene on perinteisen paljun ja veneen yhdistelmä, jolla voit liikkua turvallisesti vesillä. CE-hyväksytty ja USA:n Coast Guardin turvallisuustestit suorittanut Paljuvene kulkee ekologisen sähkömoottorin avulla. Puhdas +38 asteinen vesi pidetään lämpimänä puukamiinan avulla ja vaihdetaan uuteen jokaista risteilyä varten.

Lue lisää paljuvene.fi

Paloauto

Vuonna 2017 tapahtumakäyttöön restauroitu paloauto, jonka sisältä löytyy 11 000 litran vesitankki ja täysin toimiva vesitykki, tapahtumaäänentoisto, laser- ja valaistustekniikkaa, 2 savutykkiä ja 1 vaahtotykki sekä mahdollisuus ilotulitusten ampumiseen turvallisesti auton katolta.

Erillisen esiintymislavan kanssa paloauto on täydellinen tapahtumayksikkö niin festareille kuin yksityistapahtumiin tai yritys- ja promootiotilaisuuksissa. Integroidun aggregaatin ansiosta voimme toimia vapaasti missä tahansa infrasta riippumatta. 20m2 markiisi sadekelien varalta. Paloauto voidaan teipata asiakkaan toivomusten mukaisesti. Kauttamme myös Suomen parhaat dj- ja karaoke- ja tapahtumajuontajat.

Ota yhteyttä